RYBY A PLŽI | ||||
0 | A | B | AB | |
Abalone (moř. měkkýš) | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ančovičky | 0 | – | – | – |
Garnát | 0 | – | – | – |
Halibud | + | – | + | – |
Hejk | + | – | + | – |
Hlemýždi | 0 | + | – | + |
Humr | 0 | – | – | – |
Chobotnice | – | – | – | – |
Jeseter | + | 0 | + | + |
Kalamari | 0 | – | 0 | 0 |
Kapr | 0 | + | 0 | 0 |
Kaviár | – | – | + | 0 |
Krabi | 0 | 0 | – | – |
Losos | + | + | + | + |
Losos uzený | – | – | – | – |
Makrela | + | + | + | + |
Mečoun | + | 0 | 0 | 0 |
Měkkýši | 0 | – | – | – |
Mořský jazyk | + | – | + | ? |
Okoun mořský | 0 | ? | + | 0 |
Okoun říční | + | 0 | 0 | 0 |
Okounek | + | + | 0 | 0 |
Pstruh dlouhý | + | + | 0 | + |
Pstruh mořský | 0 | + | + | + |
Platýz | 0 | – | + | – |
Rak říční | 0 | – | – | – |
Ryby s bílým masem | + | + | 0 | 0 |
Sardinky | + | + | + | + |
Slávka jedlá | 0 | – | – | 0 |
Sépie | 0 | – | 0 | 0 |
Sleď | + | – | 0 | 0 |
Sleď marinovaný | – | – | 0 | – |
Sumec | – | – | 0 | 0 |
Škeble | – | – | – | – |
Štika | + | 0 | + | + |
Štika mořská | 0 | + | + | + |
Treska | + | + | + | + |
Tuňák | 0 | 0 | 0 | + |
Úhoř | 0 | – | – | – |
Ústřice | 0 | – | – | – |
Žába | 0 | – | – | – |
Žralok | 0 | 0 | 0 | 0 |
Želvy | 0 | – | – | – |
Další potraviny podle krevních skupin:
Oleje a tuky, chléb a pečivo, cereálie, obilí a těstoviny
Ovocné a zeleninové šťávy, bylinné čaje a nápoje
ZPĚT na
Výživa podle krevních skupin úvod
Zdravá a léčivá výživa – seznam
Nové komentáře